Dlouho očekávané Sezóna spliceru v Destiny 2 je konečně tady. Aktualizace má být zveřejněna v 9:45 PDT (16:45 UTC). Než bude aktualizace spuštěna, bude Destiny 2 mimo provoz z důvodu očekávané údržby.

Destiny 2 Season of the Splicer se točí kolem vpádu Vexů. Vanguard musí udělat vše pro to, aby zabránil Vexovi získat kontrolu.



Vzhledem k tomu, že tato nová aktualizace přináší novou sezónu, Guardians zajímalo, jak dlouho budou servery Destiny 2 mimo provoz.


Jak dlouho budou servery Destiny 2 mimo provoz?

Údržba Destiny 2 začala.

Hráči budou odstraněni z aktivit v 9:45 (1645 UTC) a nebudou se moci přihlásit do 10:00 (1700 UTC), až bude k dispozici aktualizace 3.2.0.

Více informací: https://t.co/48Mjp1uuz7

- Bungie Help (@BungieHelp) 11. května 2021

Podle informací na stavové stránce Bungie by prostoje Destiny 2 neměly přesáhnout 2 hodiny. Servery projdou údržbou od 9:00 PDT (16:00 UTC) do 9:45 PDT (16:45 UTC). Očekává se, že aktualizace Destiny 2 3.2.0 bude spuštěna v 10:00 PDT (17:00 UTC) a očekává se, že bude dokončena do 11:00 PDT (18:00 UTC).

Plán aktualizace Destiny 2 3.2.0. Obrázek přes help.bungie.net

Plán aktualizace Destiny 2 3.2.0. Obrázek přes help.bungie.net

Přestože bude aktualizace k dispozici na všech platformách a Guardians se budou moci přihlásit v okamžiku, kdy bude aktualizace spuštěna, mohou mít problémy s přihlášením. Doporučuje se, aby Guardians počkali, než bude dokončen celý proces aktualizace, než se pokusí přihlásit na servery Destiny 2.

Jak vypadá, aktualizace Destiny 2 3.2.0 vypadá velmi náročně, takže je těžké odhadnout velikost aktualizace. Hádáme -li z množství přírůstků do hry, aktualizace může být u většiny systémů větší než 3 GB.

Season of the Splicer in Destiny 2 se dočká návratu raidu Vault of Glass. Tento nájezd byl oblíbeným davem a po delší době se konečně vrací. Kromě toho je tu nová týdenní vrcholná aktivita a nová aktivita pro 6 hráčů s názvem Override.

Kromě toho po aktualizaci Destiny 2 dnes do hry přicházejí nové exotické a legendární zbraně. Takže strážci se obávají, jak dlouho budou servery Destiny 2 mimo provoz, už si nemusí dělat starosti. Servery by měly být v provozu do 2 hodin s zbrusu nové zbraně k dispozici.