Destiny 2 má obdržet svou první opravu hotfix Sezóna spliceru . U této opravy hotfix budou malé prostoje. Strážci, kteří jsou zvědaví na dnešní odstávky Destiny 2, si nemusí dělat starosti, protože prostoje by neměly trvat déle než 15 minut.

Jak to vypadá, dnešní údržba Destiny 2 může zahrnovat drobné opravy chyb a úpravy zbraní.




Kdy budou servery Destiny 2 opět online?

Dnes (18. května) v 9:00 PDT (1600 UTC) projde Destiny 2 údržbou pro aktualizaci 3.2.0.1.

Hráči budou odstraněni z aktivit v 9:45 (1645 UTC) a nebudou se moci přihlásit do 10:00 (1700 UTC).

Více informací: https://t.co/48Mjp1cTHz

- Bungie Help (@BungieHelp) 18. května 2021

Podle Stránka nápovědy Bungie „Prostoje Destiny 2 začínají v 9:45 PDT (1645 UTC). Očekává se, že servery budou zálohovány v 10:00 PDT (1700 UTC).

Plán údržby, který ukazuje, kdy končí prostoje Destiny 2 (Obrázek pomocí nápovědy Bungie)

Plán údržby ukazující, kdy končí prostoje Destiny 2 (Obrázek pomocí nápovědy Bungie)

Jakmile budou servery aktivní, bude aktualizace zavedena na všech platformách a bude k dispozici ke stažení. Očekává se, že údržba skončí do 11:00 PDT (1800 UTC). Podle stránky nápovědy Bungie mohou mít Guardians určité potíže, pokud se pokusí přihlásit mezi 10:00 PDT a 11:00 PDT, protože servery budou stále v údržbě. Jakmile je však dnes údržba Destiny 2 dokončena, jsou strážci požádáni, aby se ohlásili fórum nápovědy pokud mají problémy s přihlášením.

Ačkoli to, co přinese oprava hotfix 3.2.0.1, není známo, lze snadno předpokládat, že dnešní údržba Destiny 2 vyřeší problém s Telesto, fúzní puškou ve hře. V souboru je konkrétní mod Sezóna spliceru což zdvojnásobuje poškození poškození zbraně a doslova ji láme.

Fúzní puška Telesto v Destiny 2 (Obrázek přes Bungie)

Fúzní puška Telesto v Destiny 2 (Obrázek přes Bungie)

Zatímco většina hráčů ještě nemá přístup k módu nebo ke zbrani, přináší výhodu těm, kteří zbraň mají. Pokud jde o herní režimy, jako jsou Trials of Osiris, díky takovým příliš poháněným zbraním jsou zápasy opravdu nefér.

Jakmile tedy prostoje Destiny 2 skončí, je velká šance, že tento problém bude možné vyřešit. Existuje stejná šance, že Bungie prozatím tuto zbraň deaktivuje, dokud nevyřeší chybu.

Jak už bylo řečeno, prostoje Destiny 2 končí v 1700 UTC a přinesou Destiny 2 týdenní reset také.