Destiny 2 Season 14 je téměř tady. Season of the Splicer je druhou velkou aktualizací v kampani Beyond Light. Připravovaná aktualizace přinese do hry spoustu zajímavého nového obsahu.

Kromě toho existuje několik nových legendárních a exotických zbraní, s nimiž si Guardians budou moci pohrávat v sezóně Splicer v Destiny 2.




Kdy bude Destiny 2 Season of the Splicer spuštěna?

Zítra (11. května) v 9:00 PDT (1600 UTC) projde Destiny 2 údržbou aktualizace 3.2.0.

Hráči budou odstraněni z aktivit v 9:45 (1645 UTC) a nebudou se moci přihlásit do 10:00 (1700 UTC).

Více informací: https://t.co/48Mjp1uuz7

- Bungie Help (@BungieHelp) 10. května 2021

Destiny 2 Season of the Splicer je naplánováno na živé vysílání 11. května, tj. Dnes. Podle webu Bungie začnou servery procházet aktualizací od 1600 UTC (21:30 IST) pro aktualizaci Destiny 2 3.2.0.

Očekává se, že údržba bude dokončena do 45 minut a prostoje aktualizace začínají v 1645 UTC (22:15 IST). Celá procedura aktualizace bude pravděpodobně ukončena kolem 1800 UTC (23:30 IST), poté bude hra uvedena do provozu.

Plán aktualizace Destiny 2 3.2.0 (obrázek prostřednictvím help.bungie.net)

Plán aktualizace Destiny 2 3.2.0 (obrázek prostřednictvím help.bungie.net)

Poznámky k opravě ještě nebyly zveřejněny, ale udělají to, jakmile bude aktualizace aktivní.

Mithrax, Kell z Domu světla a posvátný spojovatel.

Nepravděpodobný spojenec, který má klíč k boji proti Vexům.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/sKUCcf2qvd

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 10. května 2021

Jako součást příběhu je něco známého jako nekonečná noc, která převzala Poslední město. Klíčem k pochopení toho, co to je, je očividně spojenec. V sezóně Vyvolených se Strážci pohybovali od Cabala a jejich císařovny Caitil a nyní se postavili proti Vexům.

V této nové sezóně bude uvedena do provozu nová zbraň s názvem Cryothesia 77K. Strážci to obdrží Na základě stagnace postranní rameno od Mithraxe, Eliksniho, který plánuje následovat cestu Cestovatele.

Udržujte Stasis po svém boku.

Získejte dárek Mithraxu, Cryothesia 77K, v sezóně Splicera.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/maOnmuIKo0

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 5. května 2021

KORMIDLO. vylepšit!

Využijte technologii Splicer v nové komoře s výhledem na nakládací rampu. pic.twitter.com/SX99zd7Jt7

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 8. května 2021

Jakmile bude sezóna Splicera spuštěna, hráči najdou novou komoru kolem nakládací rampy. Vanguard použije tuto oblast k uvolnění technologie Splicer k zastavení vpádu Vex.

Rozbijte síť Vex s novými legendárními zbraněmi.

Najděte dokonalou zbraň, perfektní hod a ukončete tuto nekonečnou noc.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/osfUhaMTwL

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 7. května 2021

Nové legendární a exotické vybavení bude také k dispozici v Destiny 2 Season of The Splicer. Strážci je mohou chovat na farmě, aby našli perfektní rohlíky, které vyhovují jejich stylu hry.

Podle oficiálního webu Bungie se raid Vault of Glass vrátí v Destiny 2 Season of the Splicer. Existuje také další šestičlenná aktivita známá jako Přepsat a týdenní vrcholná aktivita „Expunge, to přijde do hry po aktualizaci.

Ada-1 se vrací do Destiny 2 v Season of The Splicer (Obrázek přes Bungie)

Ada-1 se vrací do Destiny 2 v sezóně Splicera (obrázek přes Bungie)

F Nakonec se v Destiny 2 Season of The Splicer vrací také Ada-1, strážce Černé zbrojnice.

Prozatím to vypadá, že Ada-1 pomůže pouze při tvorbě kosmetických vylepšení, ale je velká šance, že Guardians budou schopni vyrábět zbraně i zde, stejně jako v Sezóna 12 .